top of page
 • Ik wil zelf mijn online marketing zelf beheren, kunnen jullie mij daarbij helpen?
  Jazeker dat is mogelijk! Vind je online marketing belangrijk, maar heb je de kennis en ervaring nog niet? Of heb je simpelweg nog vragen? Neem dan een online marketing consultancy, je kunt deze kennis namelijk gewoon inkopen. Wij bieden als bedrijf consultancy-uren aan waarbij jij al je vragen kunt stellen. Hierdoor houd je de touwtjes gewoon in eigen handen en kun je alsnog groeien met je bedrijf. Plan een koffiemomentje met ons in en maak kennis met Innomarca.
 • Wat is zoekmachine optimalisatie (SEO) en waarom is het belangrijk voor mijn bedrijf?
  SEO staat voor Search Engine Optimization, hoger in de zoekresultaten van Google komen. Erg belangrijk, want hoe hoger je staat, hoe meer kans je hebt dat mensen op jouw website klikken. En hoe meer mensen op jouw website komen, hoe meer klanten je kunt krijgen! Lees hier meer over SEO.
 • Met wat voor bedrijven hebben jullie ervaring?
  Bij Innomarca hebben we ervaring met allerlei soorten bedrijven, van kleine tot grote ondernemingen. Bedrijven uit de autobranche, modebranche, bouwsector en meer. Zo hebben we ervoor gezorgd dat Garage Vermeer & Kersten nummer één op online gebied in de regio is geworden. Ook hebben we een luxe dameskledingwinkel geholpen om online succesvol te worden. Check onze klantcases en de resultaten die we hebben geboekt voor onze klanten.
 • Hoe kan ik mijn online aanwezigheid vergroten met behulp van social media?
  Op social media kun je toffe posts plaatsen, foto's delen en interactie hebben met jouw doelgroep. Dat is handig om meer bekendheid te krijgen en nieuwe klanten aan te trekken. Maar het is wel belangrijk om te weten welk social media platform het beste bij jouw bedrijf past en wat voor content jouw doelgroep aanspreekt. Een social media expert kan daarbij helpen!
 • Wat is zoekmachine adverteren (SEA) en hoe kan ik dit het beste inzetten?
  SEA betekent Search Engine Advertising, oftewel adverteren op Google. Je kunt SEA zien als het betaalde broertje van SEO. Handig om snel bovenaan in de zoekresultaten te komen maar het kost wel geld. Dus het is belangrijk om van tevoren goed te bedenken wat je doel is en welke zoekwoorden je wilt gebruiken. Lees hier meer over SEA.
 • Kan ik mijn online marketing uitbesteden?
  Tuurlijk is dat mogelijk! Vind je dat online marketing niet veel tijd verdient? Of heb je simpelweg uren tekort? Dan kun je online marketing uitbesteden. In samenwerking met jou nemen wij van deze werkzaamheden van je over. Hierbij gaan we persoonlijk aan de slag voor daadwerkelijke groei van je bedrijf! Meer weten over onze aanpak? Check hier om ons beter te leren kennen of plan een koffiemomentje in.
 • Wat is online marketing?
  Online marketing betekent simpelweg dat je op het internet van alles doet om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen. Denk bijvoorbeeld aan hoger in de zoekresultaten te komen van Google, adverteren op Google of social media, e-mail marketing, content maken en de tofste websites en webshops te bouwen.
 • Hoe kan ik contact met jullie opnemen?
  Dat gaat heel makkelijk! Je kunt namelijk eenvoudig een kennismaking met ons inplannen. Voordat we aan de slag kunnen met jouw onderneming willen we jou natuurlijk eerst beter leren kennen en met jou bespreken wat het beste past in jouw situatie! Ga jij vandaag nog de uitdaging aan met ons? Laten we samen groeien!
 • Hoe gaat een samenwerking in zijn werking?
  Hele logische vraag! Voordat we aan de slag kunnen met jouw onderneming willen we jou natuurlijk eerst beter leren kennen en met jou bespreken wat het beste past in jouw situatie! Na de kennismaking maken wij een
 • Innomarca? Wat betekent dat eigenlijk?
  Wat leuk dat je het vraagt! Innomarca staat voor "innovativo" en "marca". Innovativo betekent "innovatief" in het Italiaans, en marca is het Italiaanse woord voor "merk". Innomarca staat dus voor innovatief merk, oftewel het innoveren en verbeteren van merken en hun online aanwezigheid. Lees hier meer over Innomarca.

Nog meer vragen? Plan een koffiemomentje met ons in!

 • Maak kennis met ons, of wij met jou. Eenvoudig te plannen, en even gez...

  30 min

bottom of page