top of page
Binnenwanden Malden openhaart na.jpeg

Hoe we Stan Toonen Schilderwerken gelijk goed op de kaart hebben gezet!

In een notendop

Een sterk visitekaartje, goede vindbaarheid om in de toekomst te kunnen groeien!

Werken met een vakman is wat ons betreft het fijnste wat er is, zo ook met Stan. Want niet alleen heeft hij oog voor detail tijdens het schilderen, ook tijdens het ontwikkelen van zijn website was hij nauw betrokken. Het resultaat: Een visitekaartje dat staat! 

Wat hebben we gedaan om tot zo'n sterk visitekaartje te komen?

- Huisstijl opgesteld op basis van wensen en trends

- Snelle website op basis van het Wix CMS systeem.

- Basis SEO om online goed gevonden te worden.

Stan Toonen Schilderwerken

Over Stan Toonen Schilderwerken

Een vakman in hart en nieren, dat is hoe je Stan wel kunt omschrijven. Met een glimlach op zijn gezicht en gewapend met zijn kwast en airless spuitsysteem is Stan wat ons betreft in ieder geval de gezelligste schilder van Nederland.

Met het Airless spuitwerk systeem dat hij gebruikt is hij een van de 250 schilderbedrijven in Nederland die dit revolutionaire systeem gebruikt. Op zoek naar een schilder voor jouw klus? Dan moet je bij Stan zijn!

  • LinkedIn
  • Instagram

Vraag

Stan is bij ons binnengekomen met de vraag hoe hij in de toekomst ook goed gevonden kan worden. Daar houden we van, ondernemers die net eventjes verder denken! 

Een nieuwe website moest op poten worden gezet, een huisstijl vorm worden gegeven en alles moet natuurlijk gevonden kunnen worden op Google!

Buitengevel malden na.jpeg
Binnenwanden malden na.jpeg

Aanpak

Voor Stan zijn we aan de slag gegaan met het opstellen van een huisstijl die past bij hem als persoon en bij zijn kernwaarden. Met het opstellen van een huisstijl zijn we aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een website. Beelden en resultaten hebben we hierin groots meegenomen. Chatintegratie met WhatsApp kon niet ontbreken om tot een makkelijke manier van communiceren te komen. 

Resultaten

• Bloedsnelle website op basis van Wix CMS

• Koppeling met Search Console en GA4

• Huisstijl vormgave

MacBook Air_Schermafbeelding 2022-11-14 om 12.22.36.png
iPhone 13_IMG_6436.png

Ook groeien met jouw bedrijf? Ga vandaag nog samen met Innomarca aan de slag

bottom of page