top of page
Google Advertenties .jpg

Gratis SEO Scan

Weten waar je begint en waar je verbeterpunten liggen op SEO gebied? Een gratis scan helpt je verder!

Waarom is een SEO scan belangrijk?

Voordat wij voor jouw webshop of website aan de slag gaan is het belangrijk om te kijken hoe jij er precies voor staat, een goed begin is het halve werk toch? Wij doen dit door een zoekwoordenonderzoek. Met een zoekwoordenonderzoek onderzoeken wij of jouw webshop/website al relevante zoekwoorden gebruikt die relevant zijn voor jouw doelgroep. 

Wij zorgen ervoor dat jouw webshop of website de juiste zoekwoorden gebruikt die jouw doelgroep zoekt! Zo trek je binnen een korte tijd nog meer bezoekers naar jouw webshop/website en genereer je hopelijk nog meer conversie. Hopelijk? Ja inderdaad, want zoekwoordrelevantie is één van de vele aspecten binnen marketingmachine.

INNO MARCA EDIT_42.jpg

Maak een afspraak  met Yannick om je verder te oriënteren en een strategie  te bespreken.

Voordelen zoekwoordenonderzoek

Hoe gaan wij te werk? Wij houden van nauw contact en een goede relatie! Wij zorgen ervoor dat jij als bedrijf wordt mee genomen in het proces, zo weet jij precies wat jij kan verwachten en wat er nog moet gebeuren. Zo ontvang jij elke maand een rapportage met de vooruitgang binnen jouw afgenomen diensten. Wij houden van het fenomeen "keep it simple" zodat jij het ook begrijpt, wel zo fijn toch? 

Krijg meer inzicht in wat  jouw doelgroep wil online.
Kom erachter welke zoekwoorden voor jou relevant zijn.
Goede voorbereiding is het halve werk
Voeg extra een extra waarde toe aan jouw content

 

De onderdelen van SEO

SEO scan

Altijd al benieuwd geweest hoe jouw
bedrijf ervoor staat met jouw SEO? Klik dan snel op meer informatie op te kijken hoe we je kunnen helpen!Klik hier voor meer info

SEO _ Scan.jpg

SEO linkbuilding

SEO _ Copywriting .jpg

Altijd al benieuwd geweest hoe jouw
bedrijf ervoor staat met jouw SEO? Klik dan snel op meer informatie op te kijken hoe wij jou kunnen helpen!


 


Klik hier voor meer info

SEO copywriting

Moeite met de juiste teksten schrijven voor jouw webshop of website? Dit is begrijpelijk want je hebt de juiste mix van woorden en teksten nodig zodat Google weet waarvoor jouw webshop/website bestaat! Benieuwd of je dit moet doen?

Klik hier voor meer info

SEO _ Copywriting.jpg

SEO snelheid

Sneller dan het licht! zo snel moet jouw webshop/website zijn! Is jouw webshop/website sloom? Dan haken jouw gebruikers snel af en mis je conversie. Dat is toch zonde? Benieuwd naar jouw snelheid? Klik dan snel hier! Klik hier voor meer info

SEO _ Linkbulding.png
bottom of page