Klantcase: Vermeer & Kersten

In een notendop

Net als auto's verdienen socialmediakanalen ook goed onderhoud. Waar kun je dat beter uitbesteden dan bij Innomarca? Sinds juni 2020 is Innomarca trotse partner van Garage Vermeer & Kersten, waar met krachtige foto- en video content de socials groeien, om uiteindelijk meer omzet te behalen. Onze werkzaamheden zijn niet onopgemerkt gebleven.

 

De groei van de garage op online gebied heeft er niet alleen voor gezorgd dat het aantal volgers op Instagram 2,5 keer is verdubbeld. Ook bereikt Garage Vermeer & Kersten de juiste doelgroep in de omgeving van Beuningen en Wijchen.

Hierdoor zijn ze niet alleen sterk in elk merk, maar ook de grootste garage op online gebied in de regio. Dat zijn nog eens resultaten!

Over Garage Vermeer & Kersten

Garage Vermeer & Kersten is een autogarage die al meer dan 35 jaar garant staan voor mobilititeit in de omgeving van Beuningen. Garage Vermeer & Kersten is onderdeel van de Bosch Car Service Groep waardoor zij behoren in de top 400 toonaangevende garages in Nederland.

Vraag

Garage Vermeer & Kersten kwam bij Innomarca terecht met de behoefte om verder te groeien met hun Instagram. Het doel was om meer volgers te genereren op Instagram om zo meer bekendheid en bereik te creëren in de markt waar zij in opereren.

DSC02987.JPG
DSC02498.JPG

Aanpak

Voor Garage Vermeer & Kersten zijn we aan de hand van een sterke foto- en video contentstrategie, social media copywriting en social media beheer aan de slag gegaan met hun Instagram. 

Resultaten

• Het aantal volgers op Instagram is 2,5 keer verdubbeld

• Bereiken nu de juiste doelgroep in Wijchen en Beuningen

• Nummer 1 garage op online gebied in de regio waarin zij opereren door een sterke social media strategie

DSC03100 2.JPG

Ook groeien met jouw socials? Ga vandaag nog samen met Innomarca aan de slag