In een notendop

Voor Psychologenpraktijk Ik B& hebben we een geheel nieuwe huisstijl en website mogen ontwikkelen. Klanten hadden een erg slechte gebruikerservaring op de website, de website was niet goed vindbaar en er ontbrak een duidelijke huisstijl. Vanuit Innomarca hebben we samen met psychologenpraktijk Ik B& een compleet nieuwe huisstijl ontwikkeld die past bij de missie om mensen te helpen zichzelf weer terug te vinden. Aan de hand van de huisstijl hebben we een website mogen neerzetten waar klanten zeer tevreden mee zijn.

Over Psychologenpraktijk

Ik B& is een psychologenpraktijk in Rijssen. Ik B& is ervaren in het behandelen van verschillende psychologische klachten. Behandelingen worden geboden vanuit de Generalistische Basis GGZ. Doormiddel van de psychologische behandelingen wenst Ik B& mensen helpen hun ware IK weer terug te vinden.

Vraag

Psychologenpraktijk Ik B& kwam bij Innomarca met de vraag naar een compleet nieuwe uitstraling voor de praktijk in de vorm van een nieuwe website. 

Caring
Jeugdpsychologie

Aanpak

Voor Psychologenpraktijk Ik B& zijn we aan de slag gegaan met het ontwerpen van een compleet nieuwe huisstijl en het realiseren van een strakke en geoptimaliseerde website.

Resultaten

• 20% meer nieuwe aanvragen door de nieuwe website

• Een frisse en strakke uitstraling die de doelgroep aanspreekt

handen vasthouden

Ook een nieuwe website of huisstijl? Ga vandaag nog samen met Innomarca aan de slag!