In een notendop

The Happiness App is een ontzettend bijzonder project dat we hebben mogen doen! The Happiness App is een online platform waarop de je de leukste belevenissen voor thuis kunt vinden.

 

Voor The Happiness app hebben wij een complete huisstijl gemaakt, een frisse website ontwikkeld, een Android en IOS app gerealiseerd, SEO geoptimaliseerd en social media mogen beheren.

Over Happiness

Happiness is het platform voor de leukste belevenissen voor binnen de deur. Op Happiness vind je een groot assortiment aan belevenissen die je thuis kunt doen, zoals een doe-het-zelf sushi box, movie night boxen, cocktail boxen en nog veel meer gave pakketen voor thuis.

Vraag

Happiness kwam terecht bij Innomarca met de vraag om een groot deel van het eigen project te realiseren. Dit betreft het maken van een UI/UX ontwerp, het realiseren van de app, het maken van een landingspagina, het optimaliseren van de SEO, het maken van een huisstijl en het beheren van hun social media kanalen.

DSC_0458.png
DSC_0253.png

Aanpak

Samen met Happiness is Innomarca aan de slag gegaan met het opzetten van een UI/UX design en het omzetten van dit design naar een IOS/Android app versie. Daarna is Innomarca aan de slag gegaan met het realiseren van een sterke SEO geoptimaliseerde landingspagina voor het genereren van online verkeer. Innomarca heeft geholpen bij het opzetten van de socialmediakanalen en bij het beheren van deze kanalen.

Resultaten

• Door sterke SEO optimalisatie is Happiness gegroeid naar 2.000 wekelijkse bezoekers op hun website

• Door het beheren van hun social media en de juiste huisstijl is Happiness gegroeid naar 300+ volgers in 2 maanden

• Door een prachtige IOS/Android app is Happiness gegroeid naar 500+ actieve gebruikers in 1 maand tijd

DSC_0484-min.png

Ook groeien met jouw socials? Ga vandaag nog samen met Innomarca aan de slag