In een notendop

Wanneer je online verkopen zegt anno 2021, zeg je social media. Hoe bereik je nieuwe klanten, om via jouw webshop een aankoop te laten doen? Dat is de vraag van veel ondernemers, ook die van Esque. Zeker wanneer je prachtige vintage posters verkoopt.

 

Met een goede social media training en flink wat momenten sparren hebben we er voor gezorgd dat niet alleen klanten de webshop weten te vinden, maar ook de social media pagina's zijn gaan groeien. Zo is Esque zelf sterke content gaan maken, een goede strategie en een huisstijl gaan ontwerpen. Die hebben hun vruchten zeker afgeworpen.

 

Met 50 volgers starten en uitgroeien tot 500+ volgers op Instagram is een enorme prestatie waar we ons steentje aan bij hebben mogen dragen voor Esque! 

Over Esque.nl

Esque is gestart vanuit een voorliefde voor kunst, geschiedenis en vintage wanddecoratie. Esque biedt hoogwaardige kwaliteit wanddecoratie voor een scherpe prijs. Esque heeft een breed assortiment aan posters, macramé wandkleden, lijsten en ophangsystemen om de perfecte sfeer in jouw huis te creëren.  Esque verkoopt klassieke, tijdloze posters van bekende fotografen en kunstenaars alsmede historische kaarten en botanische posters.

Vraag

Esque kwam bij Innomarca terecht met de behoefte om nieuwe klanten te bereiken en om meer verkopen te genereren doormiddel van hun socialmediakanalen.

P508-Matisse-no.-9-500x750.jpg

Aanpak

Samen met Esque is Innomarca aan de slag gegaan met het opzetten van een sterke social media strategie, sterke content en een prachtige nieuwe branding die de doelgroep aanzet tot het doen van een aankoop.

Resultaten

• Het aantal volgers op de socialmediakanalen is gegroeid van 50 volgers naar 500+ volgers op Instagram.

958279_1.jpeg

Ook groeien met jouw socials? Ga vandaag nog samen met Innomarca aan de slag