top of page
Voorkant pand Garage Vermeer & kersten.jpg

Hoe we Garage Vermeer & Kersten helpen de grootste te worden in de regio!

In een notendop

De grootste in de regio worden op online gebied word je niet zomaar.

 

Net als auto's verdienen socialmediakanalen ook goed onderhoud. Waar kun je dat beter uitbesteden dan bij Innomarca? Sinds juni 2020 is Innomarca trotse partner van Garage Vermeer & Kersten, waar met krachtige foto- en video content de socials groeien, om uiteindelijk meer omzet te behalen. 

Om niet alleen op social media vlak de grootste te zijn hebben we een snelle, responsieve website gebouwd. De website is niet alleen het ideale online visitekaartje, het biedt klanten ook de mogelijkheid om afspraken online in te plannen.  

Voorkant pand Garage Vermeer & kersten.jpg

Over Garage Vermeer & Kersten

Garage Vermeer & Kersten is een autogarage die al bijna 40 jaar garant staan voor mobilititeit in de omgeving van Beuningen.

 

Garage Vermeer & Kersten is onderdeel van de Bosch Car Service Groep waardoor zij behoren tot de top van 400 toonaangevende garages in Nederland.

  • Instagram
  • Facebook

Vraag

Garage Vermeer & Kersten kwam bij Innomarca terecht met de behoefte om verder te groeien met hun Instagram. Het doel was om meer volgers te genereren op Instagram om zo meer bekendheid en bereik te creëren in de markt waar zij in opereren.

DSC02987.JPG
DSC08792.jpg

Aanpak

Voor Garage Vermeer & Kersten zijn we aan de hand van een sterke foto- en video contentstrategie, social media copywriting en social media beheer aan de slag gegaan met hun Instagram. 

Resultaten

 Nieuwe website die mobile first is ontwikkeld. Zo denken we een stapje vooruit. Want zeg eerlijk, op welk device kijk je nu?

• Het aantal volgers op Instagram is 2,5 keer verdubbeld

• Bereiken nu de juiste doelgroep in Wijchen en Beuningen

• Nummer 1 garage op online gebied in de regio waarin zij opereren door een sterke social media strategie

MacBook Pro 16_ in 2 colors_Schermafbeelding 2022-10-19 om 14.55.04.png
Garage Vermeer & Kersten iPhone 13 mockup.png

Ook groeien met jouw socials? Ga vandaag nog samen met Innomarca aan de slag

bottom of page