top of page
website11.jpg

Hoe we Sharon hielpen met een nieuwe website die eenvoudig is om te zetten naar een webshop.

In een notendop

Een website die de creatieve stijl van jouw werk moet kunnen weerspiegelen met een mogelijkheid om ook online te verkopen. Dat hebben we werkelijkheid gemaakt!

 

Een kunstenares helpen bij het maken van een creatieve website is misschien wel de grootste uitdaging die we hebben gehad. We hebben gekozen voor een website op het basis van Shopify, om in de toekomst snel en eenvoudig over te kunnen schakelen naar een webshop. Zo zorgde we voor een creatief meesterwerk waar zelfs de kunstenares over te spreken was. Onze persoonlijke van Gogh. 

Hoe we dit kunstwerk hebben neergezet:

- Shopify webshop converteren naar website.

- Snelle Shopify template met de animaties van een portfolio website.

- Basis SEO om online goed gevonden te worden.

website1.jpg

Over KunstvanSharon

Als we zeggen dat Sharon de meest unieke vazen maakt van Nederland, dan durven we dat in dit geval met zekerheid te zeggen.

De vazen van deze Twentse kunstenares zijn handbeschilderd en afgewerkt met bladgoud. Een echte eyecatcher in ieder interieur!

  • Instagram

Vraag

Sharon heeft een gigantisch bereik weten te verkrijgen op Instagram, waar ze enorm veel aanvragen moest verwerken. Met een website wilde ze haar bedrijf verder ontwikkelen. Makkelijker aanvragen verwerken, een portfolio neerzetten en mensen inspireren. Kunnen de mannen van Innomarca helpen?

image00016.jpg
image00003.jpg

Aanpak

Voor KunstvanSharon hebben we een creatieve website als basis genomen. Door deze te bouwen op het razendsnelle platform van Shopify kunnen we met zekerheid zeggen dat we een toekomstbestendige website hebben gebouwd die eenvoudig is om te zetten naar een webshop. Zo denken we mee met Sharon over de toekomst van haar bedrijf en weten we zeker dat ze vazen in no time online kan verkopen wanneer ze daarvoor open staat.

Resultaten

• Bloedsnelle website

• Meer naamsbekendheid

• Van 0 naar 60+ maandelijkse aanvragen per maand.

Mockup website Sharon desktop.png
Mockup website sharon.png

Ook groeien met jouw bedrijf? Ga vandaag nog samen met Innomarca aan de slag

bottom of page