top of page
DSC09247.JPG

Hoe we Arjan hielpen met het opzetten van het online gedeelte van zijn bedrijf. Van webshop tot eerste order.

In een notendop

Met een nieuwe webshop inzetten op de toekomst. Naadloos overzetten van alle oude producten, het integreren van nieuwe betalingsmogelijkheden en veel meer.

 

Een notendop is niet altijd makkelijk te beschrijven als je projecten hebt als deze. Kort maar krachtig: We hebben het online bedrijf van Free-wheel mogen opzetten. 

Dat bestond vooral uit:

- Nieuwe webshop bouwen

- Productintegratie 

- Marketplace integratie

- Online campagnes opzetten

DSC09247.JPG

Over Free-wheel

Arjan Mombarg is met zijn schaats- en skeelerervaring niet alleen een topper op wielen maar ook met advies geven als het om jouw gaat. Zijn passie, kennis en klantgerichtheid staat voorop in de zaak en dat merk je aan alles!

  • Instagram
  • Facebook

Vraag

Arjan van Free-wheel kwam bij ons terecht met de vraag hoe hij met zijn webshop online verkopen kon realiseren. Vooral of dat ook voor zijn branche kon? Voor geen onbekend terrein natuurlijk. Met een nieuwe webshop, het opzetten van online campagnes en door gebruik te maken van de tools die er al waren zijn we tot een geweldig resultaat gekomen!

DSC09258.JPG
DSC09249.JPG

Aanpak

Voor Free-wheel zijn we aan de gang gegaan met een nieuwe webshop op basis van het platform Shopify. We hebben alle producten gemigreerd van de CCV Webshop naar Shopify. De SEO geoptimaliseerd en met online campagnes Free-wheel weten te groeien naar nieuwe hoogtes.

Resultaten

 Nieuwe website die mobile first is ontwikkeld. Zo denken we een stapje vooruit. Want zeg eerlijk, op welk device kijk je nu?

• Naadloze migratie van alle producten van CCV Shop naar Shopify.

• Opzetten van online marketing campagnes.

• Integreren van marketplace zoals Bol.com en betalingsopties zoals Riverty en Pay.nl

MacBook Pro 16_ in 2 colors_Schermafbeelding 2022-10-19 om 15.56.24.png
iPhone 12 Pro Max in 4 colors_IMG_5966.png

Ook groeien met jouw bedrijf? Ga vandaag nog samen met Innomarca aan de slag

bottom of page