top of page
Festifit banner.jpg

Hoe we Ruben hielpen met verkopen van meer festival outfits online!

In een notendop

Een nieuw concept lanceren is een moeilijke opgave voor ieder bedrijf. Je wil namelijk gelijk orders zien en je harde werk belonen. Dat hebben we voor elkaar weten te boksen bij Festifit.

 

Met een goede Google Ads strategie hebben we niet alleen voor meer naamsbekendheid weten te zorgen, maar hebben we ook voor meer orders gezorgd. Ruben blij met meer orders en meer festivals een stukje kleurrijker.

Dat bestond vooral uit:

- Google Ads strategie uitzetten

- Google Ads campagnes opzetten

- Google Ads campagnes monitoren en optimaliseren

Festifit banner.jpg

Over Festifit

Saaie festivaloutfits kunnen anno 2022 echt niet meer, dacht ook Ruben. 

Met zijn bedrijf festifit verkoopt hij de mooiste en meest kleurrijke outfits om te shinen op festivals. Matching setjes of los te bestellen. 

Wij zijn fan!

  • Instagram
  • TikTok

Vraag

Ruben kwam bij ons terecht met de vraag hoe hij zijn concept van idee kon omzetten in een goedlopende webshop waar orders uitkomen. De webshop heeft hij zelf gebouwd, nu nog orders krijgen. Hoe? 

Outfit_3.jpg
20220424_FESTIFIT_eindproduct-_RUTH_BEHIND_THE_CAMERA00033-2.jpg

Aanpak

Voor Festifit zijn we aan de slag gegaan met het uitzetten van een goede strategie, daar begint alles mee. Toen we deze hebben bepaald zijn we het uitvoerende werk gaan doen. Opzetten van campagnes die renderen! Na het opzetten zijn we met de data aan de haal gegaan om te monitoren en te optimaliseren. Zo boeken we echt resultaat.

Resultaten

Meer orders

• Meer naamsbekendheid

• Meer webshop bezoekers

Festifit banner.jpg

Ook groeien met jouw bedrijf? Ga vandaag nog samen met Innomarca aan de slag

bottom of page