top of page

Waarom heb ik gekozen om stage te lopen bij Innomarca?

Een periode stage lopen bij een online marketing bedrijf zonder enige werkervaring. Waar heb ik me mee bezig gehouden en wat heb ik geleerd bij Innomarca?Door stage te lopen bij een kleiner bedrijf kun je meer leren. Waar heb ik me deze periode mee bezig gehouden?


Een online marketingbedrijf is werkzaam in meerdere gebieden. Tijdens mijn stage heb ik mezelf kunnen verdiepen in onder andere SEO, SEA en conversieoptimalisatie. Zo heb ik bij Innomarca alles kunnen leren over het bouwen en optimaliseren van websites. Ook heb ik meerdere campagnes voor klanten opgezet. Naast deze werkzaamheden heb ik ook wat kleine taken uit handen genomen. 💻Hoe ben ik begonnen zonder enige werkervaring?


Rik, Jip en Yannick hebben allemaal een eigen specialisme. Zo kon Yannick mij goed helpen bij het optimaliseren van webshops en websites. Hier heb ik geleerd hoe ik snel en efficiënt websites bovenaan de Google resultaten kan krijgen door middel van SEO.


Wat heb ik voor de klanten van Innomarca kunnen betekenen?


Wij helpen klanten uit verschillende branches, zoals e-commerce, automotive en zakelijke dienstverlening. Op het gebied van SEO heb ik de optimalisatie van productpagina’s gedaan voor klanten als Sheisdifferent en Freewheelshop. De bedrijven besteedde hier zelf namelijk geen aandacht aan. Met als gevolg een slechtere vindbaarheid van producten.


Door de optimalisatie die ik heb uitgevoerd zijn de producten en de webshop sneller en makkelijker vindbaar op Google. Dit resulteert in meer verkopen.


Wat heb ik allemaal geleerd over adverteren op Google?


Naast SEO heeft Jip mij meegenomen in het adverteren op Google. Het aanmaken van advertenties op Google zorgt voor een betaalde vindbaarheid bovenaan de zoekresultaten. Google Ads geeft bedrijven de kans om hun doelgroep direct kennis te laten maken met hun bedrijf en producten. Door Google Ads te gebruiken kan je op verschillende manieren de volgende punten bereiken:


✓ Meer traffic op de website

✓ Het conversiepercentage verhogen

✓ Meer leads of verkopen binnenhalen

✓ Een grotere naamsbekendheid creëren

✓ Snelle en meetbare resultaten


Hoe heb ik bedrijven als Garage Vermeer & Kersten geholpen met SEA.


Met hulp van SEA specialist Jip heb ik advertenties opgesteld voor Garage Vermeer & Kersten. Na een aantal weken kwam hier al resultaat van naar boven. Zo hebben de advertenties de juiste doelgroep bereikt wat heeft gezorgd voor 80 conversies. Met 4.000 vertoningen en een totale kosten van maar €150 is de garage enorm tevreden! 💸🤝🏼Ben jij op zoek naar een toffe marketingstage bij Innomarca? Plan dan via onderstaande link een online koffiemomentje.
Tags:

bottom of page