top of page

Muziekbibliotheek fixen op Instagram, zo krijg jij weer alle hitjes onder je story of reel!

Bijgewerkt op: 24 dec. 2021De muziekbieb van Instagram, voor sommige een feestje voor de ander een hel. Waarom komt jouw favoriete plaat niet in de lijst te staan en blijf je hangen met de standaard muziek van Instagram? Belangrijker nog, hoe kom ik er vanaf!Muziekbibliotheek van Instagram, de feature van 2021!


Of je het nu gebruikt in je Instgram Stories of in je Instagram Reels, de muziekbibliotheek is in 2021 niet meer weg te denken. Nu muziek steeds belangrijker wordt is het belangrijk dat je wel alle nummers in de bibliotheek kunt gebruiken. Herken je het volgende probleem:


Met goede intenties maak je een prachtige story, om jouw klanten of business op Instagram te plaatsen, krijg je jouw favoriete nummer niet te pakken en blijf je over met de standaard muziek in muziekbibliotheek. Je denkt vast Wat een K*%! App.


Herken je dit probleem? Mooi. Dan heb jij binnen no time de oplossing na het lezen van dit artikel en heb je weer volledige toegang tot de muziekbibliotheek. Zo zijn jouw stories en reels weer voorzien van de nieuwste hits!


Waarom? Geen idee. Gelukkig hebben wij de oplossing.


De reden dat je geen toegang hebt tot de volledige muziekbibliotheek is nog onduidelijk. Zelfs bij Innomarca hebben we geen idee. Google staat vol met oplossingen variërend van de App opnieuw installeren, updaten, teruggaan naar een persoonlijk account en dan weer naar een zakelijk account. In veel gevallen ligt het daar niet aan.Het probleem los je vrij eenvoudig op door te schakelen van zakelijk account naar een creators account. Dit accounttype is gemaakt voor content creators en laadt gemakkelijk de volledige muziekbibliotheek.


Creators account, waar vind je die?

  1. Open je Instagram app  1. Open het menu op je profielpagina

  1. Ga naar Instellingen  1. Ga naar account instellingen  1. Overschakelen op ander accounttype  1. Selecteer makers account


Nu ben je weer ready to go.


Nog steeds geen idee


Heeft deze fix niet geholpen of loop je tegen andere problemen aan.

Plan eenvoudig een meeting in via onze website en wij helpen jou en jouw bedrijf naar het volgende niveau!

bottom of page