top of page

€35.000 omzet in 18 dagen: Marketing bij Innomarca

In de dynamische wereld van online marketing zijn er bureaus die je vertellen wat je wilt horen, en bureaus die de resultaten leveren die je wilt zien. Innomarca behoort tot die laatste categorie. Waarom? Lees hier één van onze cases.


De Uitdaging

Recentelijk benaderde een klant ons met een specifieke hulpvraag: "Schaal ons bedrijf op met Google Ads. We willen adverteren in heel West-Europa en de VS, met de focus op producten met de hoogste marge." Een uitdaging die we graag aangingen.

Onze Aanpak

We startten met het opzetten van doelgerichte campagnes voor elk land, benaderden verschillende doelgroepen en gingen meteen over tot het uitvoeren van uitgebreide tests. Dankzij server-side tagging konden we onze prestaties nauwkeurig meten. En wat we ontdekten in de eerste twee weken van september? De sleutel tot een winstgevende machine.


De Resultaten spreken voor zich

  • Een totale omzet van €42.000 in september

  • Een indrukwekkende ROAS van 410%

  • Een extra omzet van meer dan €35.000 in slechts 18 dagen, met advertentie-uitgaven van ongeveer €6.000. Dat is een ROAS van meer dan 500%!

  • En dat alles nagenoeg non-branded. De echte uitdaging, toch?

  • Met een winstmarge van 60% was onze klant uiteraard erg tevreden


De grafiek toont duidelijk onze impact op de ROAS. Vanaf 11 september zien we een scherpe stijging. Dit markeert het punt waarop onze tactieken en continue testen resulteerde in een opvallende toename van de ROAS voor onze klant. Een tastbaar bewijs van wat Innomarca kan realiseren.Resultaten tot en met 11 september:


Resultaten vanaf 12 september:


Waarom Innomarca?

Wat maakt ons anders dan de vele andere marketingbureaus? Simpel. Wij zijn geen gigantische firma. We zijn Rik, Jip en Yannick. Een team dat echt luistert. We zijn altijd beschikbaar voor een telefoontje, klaar om te sparren, te adviseren en de best mogelijke resultaten te leveren. Alles op persoonlijk contactniveau. Want jouw succes is ons succes.


Bij Innomarca geloven we in het creëren van oprechte, waardevolle relaties met onze klanten. We zijn meer dan alleen een bureau; we zijn jouw partners in groei.

Benieuwd hoe we jouw bedrijf naar het volgende niveau kunnen tillen? Laten we dan een kopje koffie drinken. We zijn slechts een telefoontje van je verwijderd.bottom of page